torsdag 26 februari 2009


Här är dom. Mina käraste. Dom bästa som finns .... Dom som ger mig både lycka och huvudvärk..
Äntligen så funkar smakisarna... Jaha tänker ni. Vilka smakisar? Jo, dottern började äta smakpotioner för ett tag sen. Då hon är en mkt bestämd ung dam så går inte vad som helst ner i hennes strupe. Nej, nej, nej! Gott ska det vara. Gärna fruktpureér av alla dess slag. Eller färsk frukt. Men nu har vi även hittat en burk (ja jag vet. Bättre med hemlagat.) som damen verkar gilla. Sempers 5 månadersburk med kalvkött och grönsaker. Slinker ner en 1/3 burk till middag så nu är vi på G. Skönt!

Hon har även lärt sig dricka ur flaskan så nu finns det hopp om välling om 1 månad. Om smaken duger dvs. Hon är ju som sagt en väldigt envis liten dam får tjej. Till skillnad från sonen som älskade mat när han var liten. Allt slank ner... ( så länge det inte var burkmat utan hemlagat). Det är först nu han har blivit lite kinkig. Ena dagen så älskar han en rätt för att en vecka senare "inte tycka om". Ja det är skojjigt med barn, oftast i alla fall. Speciellt när dom vaknart före kl: 05.00 och tycker att det är morgon. Vi har dock haft turen att inte vara med om det allt för många ggr. Hoppas det fortsätter så. Tycker om att sova. Helst på morgonen...Skönt!


En sak som är bra med barn är att man får köpa så mkt fina kläder. Finns så mkt underbara kläder till dom små. Jag älskar det, sambon förstår inte riktigt charmen med det hela.. Han spenderar häldre lönen på Biltema. Vi är inte riktigt överens där...


Nej nu får det vara nog.. Efter en trevlig kväll med tacos och chokladpudding så är det dags att gå och lägga sig. Antar att våran prinsessa snart slår upp sina blå med önskan om lite mat. Vaknar alltid 23.20..... Så god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar