söndag 1 mars 2009

Grattis pappa!!

I dag fyller min pappa år. Men då familjen bestämt sig för att bo en sisådär 55 mil söderut, så grattades han bara med ett telefonsamtal. Vet inte om han tyckte att det var så bara då vi ringde och väckte honom 08:10. Vi var i alla fall först! Jonatan sjöng "ja må du leva " så fint i telefonen. Tog lite tid att övertala honom att sjunga då han inte förstod VARFÖR han skulle sjunga i en telefon...
Firande av större slag får bli när dom letar sig norrut om 2 veckor..

I stället så åkte vi och firade kusinens underbara lilla (stora) kille som fyller 2 år på tisdag. Om man jämför honom med Jonatan så är han liten, men om man tar Linnéa i stället så är han stor. Vad är man egentligen när man är 2 år? Duktig är han i alla fall. Han kan säga Jonatan så rätt och riktigt som vilken annan stor kille som helst. Och det är endå inte så lätt att säga.

Jonatan och Alfred kommer mkt bra överens vilket är skoj då det endå skiljer närmare 2½ år mellan dom. Leker så dom blir svettiga med Alfreds alla roliga leksaker. Det var protester från Jonatan när det var dags att åka hemmåt. ( klockan hade passerat 18:00 och det var hög tid för mat). Lovade att vi skulle åka och hälsa på igen snart.




1 kommentar:

  1. Tack för att ni kom! Är så kul så... Vi ses snart! Kram...

    SvaraRadera